Marnick Tappel Group

Met muziek op avontuur

Over

Marnick Tappel Band

Marnick Tappel Band" is een formatie uit Peize en omstreken. Met eigen geschreven stukken die vanuit de traditie van jazz de moderne composities omarmen maakt dat de afwisseling groot en intrigerend is. In de stukken is de muzikale vrijheid en eigen karakter hoorbaar.

Marnick Tappel (1994) heeft het conservatorium Jazz & Pop ArtEZ in Zwolle gedaan met als hoofdvak gitaar en bijvakken klassiek gitaar en contrabas. Daarnaast heeft hij alle soorten compositielessen gevolgd die hem aanspraken. Door een brede interesse in muziek kwamen hier altijd eigenzinnige en persoonlijke stukken uit voort. In de "Marnick Tappel Band" kan hij zijn creativiteit goed in kwijt.

Tappelmusic · This is Life


De band

Wie spelen er mee?

Image

Harry Broekman

Saxofonist

Harry Broekman heeft gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en is gediplomeerd Uitvoerend Musicus. Harry speelt saxofoon in het Noordpool Orkest en dirigeert diverse (big)bands

Image

Einko Topper

Contrabas

Einko studeerde ‘Animal Science’ in Wageningen, en werd tijdens de studie (of daarna) geinspireerd door o.a. Carlos Henriquez, Jeff Hamilton, Bill Stewart, John Scofield, John Mayer en heel veel andere muzikanten - "muziek mooiste wat er is."

Image

Wessel Spijkerman

Drum