Docent

(Proef)les aanvragen? Neem gerust contact op. info@tappelmusic.nl

Lessen

Onderwijs

Voor zowel de beginnende gitarist, die nog nooit een snaar heeft aangeraakt, als de gevorderde gitarist die al veel speelt is bij Marnick aan het goede adres. Door de grote ervaring in verschillende vormen en diploma's krijg je een diverse docent. Zo kunnen ook leerlingen met dyslexie, ADHD of andere "stempels" lessen nemen. Ze zijn juist erg welkom. Zo heeft Marnick al 3 jaar lang muzieklessen gegeven op bassischolen (waaronder special onderwijs) maar ook 2 jaar in een zorgtehuis voor gehandicapten. Ook biedt Marnick workshoppen aan voor verschillende groepen. Zo geeft hij geregeld workshops op de PABO onder de noemer talent ontwikkeling. Op dit moment geeft Marnick vast les als muziek docent binnen het MBO.

Sinds 2021 heeft Marnick samen met Wied Ruijssenaars en Birgit Jaarsma-Mollers een artikel gepubliceerd: Dyslexie en Muziek, Verkennend onderzoek bij ervaren musici met en zonder dyslexie bij het wetenschappelijke tijdschrift 'Orthopedagogiek: Onderzoek en Praktijk' (OOP)

De lessen bestaan minimaal uit 30 minuten. Voor jongeren in een gevorderde fase wordt 45 minuten aangeraden en voor volwassen 60 minuten. Echter ben je vrij om dit zelf te bepalen.